top of page

DIN EXTERNA MARKNADSAVDELNING

Vi gör jobbet - så får du tid till din core business!

Vår core business är att hjälpa företag att skapa tillväxt med smart kommunikation.

 

Vi hjälper företag i alla storlekar och branscher att avlasta stressade kommunikatörer, eller bli den som hanterar all kommunikation i mindre bolag som saknar kommunikatör.
 

Var vi startar spelar egentligen ingen roll för oss, det är samarbetet och långsiktigheten som är viktigt för oss. Det är därför en nulägesanalys är viktig, så vi startar med det som är av störst nytta och behov.

Idélaboratoriet hjälper dig med allt från skräddarsydda strategier, till foto, texter och grafisk form. Ja, även event! Allt som en riktigt vass marknadsavdelning ska leverera.

VÅR PROCESS ÄR ENKEL

1.

Tillsammans med er utvärderar vi ert nuläge och beslutar vad vi ska göra.

2.

Vi skapar enligt uppsatt plan & arbetar metodiskt och flexibelt.

3.

Vi stämmer löpande av resultat och skapar nya delplaner.

Vi tittar på era målsättningar, möjligheter och utmaningar, sedan ger vi er anpassade verktyg för att nå dit ni vill.
Från grafisk profil, foto och textproduktion, till egen webb och smarta kampanjstrategier.

 

Uppgifter vi ofta hanterar:

affärsutveckling - strategi, analys, process- & flödesoptimering.
varumärke - grafisk profil, strategi & PR.
kommunikation - text, foto, grafisk formgivning & event.

Idea_LAB_Brand Photography.jpg
LÖPANDE HJÄLP MED MARKNADSFÖRINGEN

När du behöver tillskott av kunskap eller fler resurser, kommer vi in och gör jobbet!

Vi är alla bra på något, men alla kan inte vara bäst på allt. Vår styrka är affärsutveckling och kommunikation i kombination.

Vi ser till att du får spetskompetens för all typ av kommunikation, från marknadschef till specialister.

SPARA PENGAR & SKAPA BÄTTRE RESULTAT

Därför investerar du i en extern marknadsavdelning

Att investera i externa resurser är smart, både ekonomiskt och kunskapsmässigt.

Som extern marknadsföringsbyrå erbjuder vi dig expertis, kostnadseffektivitet, flexibilitet, nätverk och tidsbesparing, vilket kan hjälpa ditt företag att nå framgång på marknaden.

Vi kommer in som komplement till din befintliga marknadsavdelning, som behöver avlastning och kunskapstillskott under viktiga projekt eller vid toppar i er produktion.

Eller så blir vi den avdelningen i bolag som saknar marknadsavdelning helt, men vill skapa tillväxt och på sikt ha en egen marknadsavdelning.

Expertis
Vi specialiserar oss på marknadsföring och har en bred erfarenhet av olika marknadsföringsstrategier. Vi kan hjälpa till att identifiera de som passar bäst för ditt företag.
 

Kostnadseffektivitet
Att anställa en intern marknadsavdelning kan vara dyrt, särskilt för mindre företag. Ta in oss som din externa marknadsföringsbyrå, så får du tillgång till professionell marknadsföringskompetens till en bråkdel av kostnaden.


Flexibilitet
Vi anpassar vårt tjänsteutbud efter dina specifika behov och arbetsbelastning. Vi kan hjälpa dig med allt från enstaka projekt till att hantera hela din marknadsföringsstrategi.


Nätverk
Vi har etablerade nätverk av samarbetspartners och leverantörer inom marknadsföringsbranschen, vilket kan ge dig tillgång till en mängd resurser och möjligheter som annars kan vara svåra att få tag på.


Tidsbesparing
Genom att anlita Idélaboratoriet kan du frigöra tid och resurser för att fokusera på andra viktiga affärsområden, samtidigt som du kan vara säker på att din marknadsföring hanteras av professionella.

Rand och sfärer

Vi skapar verklig effekt av dina idéer.

bottom of page